O meditație în inima naturii

Într-una din frumoasele zile ale acestei toamne am luat rucsacul în spinare și am mers la Sinaia. O ieșire scurtă, de o zi. Aveam nevoie să mă simt înconjurat de copaci, să ascult vântul, să simt natura. Într-un fel aveam nevoie să mă reconectez mai profund cu mine însumi.

Cu toții avem nevoie din când în când să ne îndepărtăm de peisajul familiar pentru a da un Refresh relației cu copiii noștri sau oricărei alte relații importante. Avem nevoie să ieșim din mediul în care locuim, pentru a ne apropia mai ușor de noi înșine.

Paradoxal, îndepărtarea de casă ne aduce mai aproape de… Acasă 🙂

Inspirat de tot ceea ce simțeam în acel loc încărcat de o energie foarte bună, undeva desupra castelului Peleș, am făcut această înregistrare audio. O poți folosi ca pe un instrument simplu și eficient de intrare în prezență, iar din starea de prezență… ei bine, din starea de prezență orice este posibil. Pentru că suntem mai deschiși, mai luminoși, avem mai multă încredere în noi înșine și în cei pe care îi iubim.

Ascultă această înregistrare precum o călătorie în interiorul ființei tale. Iar dacă simți că programul nostru gratuit Every Day Parenting este pentru tine, abonează-te aici.

Bogdan Grigoraș

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *