Totul este despre tine

Tot ceea ce este acum în viața ta spune o poveste despre tine. Tot ceea ce faci, tot ceea ce ai, relațiile tale. Copiii tăi.

Este o poveste care, dacă o vei asculta cu atenție, îți va releva detalii necunoscute despre tine însuți. Adevăruri nebănuite, poate.

Despre ceea ce ești, despre cum gândești.

Despre ce ai putea deveni, dincolo de rolul de părinte. Dincolo de orice rol.

Când ești părinte tot ce se trezește în tine are legătură cu ceea ce ești tu la nivel profund. Emoții puternice, trăiri intense. Viață din prea plinul vieții.

Tot ce trăiești este despre tine și nu despre copilul tău. Nu ceea ce face (sau nu face) el, copilul tău, te scoate din confort, din prezență. Nu faptul că opune rezistență. Nu faptul că “nu ascultă”!

Trăiești o adevărată aventură în jungla propriilor tale porniri inconștiente. O mașinărie complexă se pune în funcțiune, în interiorul tău, când te întâlnești cu situații “limită”.

Iar relația părinte-copil scoate la lumină cele mai ascunse porniri. Din adâncul ființei tale.

Oare nu ți-ar plăcea să transformi această mașinărie interioară? Să îi folosești nebănuitele resurse în direcția pe care tu o alegi?

Dar care este acea direcție pe care ți-o dorești și cum ai putea să-ți canalizezi energia într-acolo? Singura cale prin care poți afla răspunsuri este să îți rezervi timp și pentru tine. Pentru tăcere și introspecție. Pentru a privi înăuntru!

Înăuntru se află răspunsuri la tot ce ai căutat vreodată. Doar înăuntru. Acolo găsești resurse nebănuite pentru a descifra misterul existenței. Acolo te întâlnești… cu tine, cu adevăratul TU cel care pur și simplu este…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *