Cea mai spectaculoasă transformare

Parentingul Conștient este arta de a pune limite copilului tău din spațiul curat al iubirii necondiționate. Limite ferme, sănătoase, din care acesta învață, la rândul său, să pună limite în relațiile sale cu ceilalți.

Parentingul Conștient înseamnă a fi acolo pentru copilul tău, însă fără a ignora propriile nevoi. Fără a „te lăsa pe ultimul loc”.

Înseamnă scoaterea la lumină a propriilor neputințe, propriilor nesiguranțe, neliniști, frici, a multor emoții îngropate în inconștient.

Parentingul Conștient este cea mai spectaculoasă transformare personală de care ai parte în viață!

A fi părinte îți îmbogățește capacitatea de a percepe adevărata natură a realității. Te împinge să vezi dincolo de aparențe. Desigur este necesar să vrei asta. Să îți dorești din toată inima o viață diferită de a părinților tăi. Să îi ștergi din amintirile tale, din preocupările tale.

Să îmbrățișezi necunoscutul și să te lași tras în interiorul tău pentru că doar aici se găsește adevărul. Adevărul nu este în lume. Asta ni se prezintă, lumea vrea să ne facă să credem că este reală.

Copiii noștri ne forțează să ne depășim limitele, să ieșim din zona de confort, să ne redescoperim latura noastră autentică și capabilă de compasiune sinceră. Dacă avem curajul să ne lăsăm dezvăluiți, copiii noștri ne dezvăluie adevărata noastră față.

Copiii noștri au puterea să scoată la lumină adevărul din noi. Este nevoie doar să permitem acestui proces să se petreacă.

Sursa foto: unsplash.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *