Dacă simți să pășești dincolo de Every Day Parenting – program pe care ți-l oferim gratuit – și să te avânți mai în profunzime, ai ajuns exact acolo unde ai nevoie. Eu mă simt bucuros și onorat să te însoțesc în explorarea spațiilor vaste ale Conștienței și ale propriei tale ființe.

Experiența personală de lucru terapeutic, coaching și însoțire mi-a revelat faptul că suntem, mereu, atât de aproape de comorile pe care le-am îngropat în adâncul ființei. Și, totuși, trăim cu convingerea că anumite lucruri sunt imposibil de realizat, că nu sunt pentru noi. Că nu merităm să fim iubiți pentru ceea ce suntem, că nu avem și nu știm suficient, că e nevoie să ne străduim din greu pentru a ne crea viața pe care ne-o dorim. Pentru noi, pentru cei pe care îi iubim, pentru copiii noștri.

Soluțiile de a ieși din orice situație dificilă sau criză personală sunt la îndemână, însă de cele mai multe ori suntem orbi, nu le putem vedea deoarece ne-am creat deja convingerea că nu există ieșire. Acestea sunt momentele când avem nevoie de Călăuzire, de însoțire în propriul proces de transformare personală.

Poate și pentru tine este acum un moment când ai nevoie de un ghid experimentat în a vedea, cu claritate și în profunzime, punctele oarbe și de a te însoți în a identifica cele mai potrivite soluții pentru tine.

Sunt Bogdan Grigoraș, Coach, Călăuză, Terapeut Transpersonal. Din 2013 lucrez cu stările extinse ale conștiinței, timp în care am acumulat o bogată experiență de însoțire. Despre mine, mai multe aici.

Ce îți oferim

Coaching

Pune bazele Conștienței în Parenting
 • Urmează să ai un copil sau îți dorești un copil și te simți dezorientat(ă)?
 • Te temi că nu vei fi un părinte suficient de bun sau ai ezitări în legătură cu alegerea ta de a deveni părinte?
 • Te întrebi, poate, dacă vei putea face față responsabilităților ce vin la pachet cu nașterea copilului?
 • Ești părinte și te confrunți cu situații provocatoare care te copleșesc sau pentru care te simți total nepregătit?

Nu contează dacă ești femeie sau bărbat. Undeva în adâncurile ființei ducem cu noi aceleași temeri, aceleași spaime ne împiedică să pornim la drum în această minunată aventură de a deveni părinte.

Înainte de a deveni tată pentru a doua oară devenisem agitat, pretindeam că totul este minunat, că aștept nașterea doar cu bucurie. Mi-am dat seama însă că mă cuprindea o neliniște de fond pe măsură ce se apropia momentul, iar aceasta avea la bază o serie de credințe limitative pe care le consideram adevăruri universale: e greu să crești un copil, apariția unui copil face ca relația de cuplu să se strice în timp, nu voi mai avea timp pentru mine, precum și multe altele.

Am conștientizat credințele acestea care erau ca niște frâne, am renunțat să mai cred că lucrurile sunt așa și că nu pot fi altfel. Asta facem toți, fără să ne dăm seama. Ne închidem în niște perspective înguste și trăim așa mulți ani, uneori până la sfârșitul vieții. Și în tot acest timp arătăm cu degetul către ceilalți: din cauza ta sunt nefericit!

Ceea ce îți propun în acest tip de însoțire, este să descurcăm împreună ițele situațiilor din viața ta care par restrictive, dificile, greu de gestionat. Te pot ghida și însoți către a obține:

 • Conștientizarea acelor credințe care limitează potențialul de exprimare, al tău și al copilului tău
 • Gestionarea propriilor emoții și stări astfel încât să nu le transmiți mai departe copilului tău, sub forma tiparelor comportamentale
 • Lejeritate în abordarea situațiilor care acum te copleșesc
 • Conștientizarea propriilor nevoi fundamentale și găsirea modurilor sănătoase de a ți le satisface
 • Abordarea înțeleaptă și matură a conflictelor care apar în relația cu copilul tău
 • Puterea lăuntrică de a seta limite sănătoase în relația cu al tău copil, care să îl susțină să se dezvolte armonios
 • Crearea unui climat de bucurie, încredere reciprocă, armonie, sinceritate, conexiune autentică
 • Schimbarea profundă pe care ți-o dorești, tu pentru tine, aceea prin care poți deveni modelul care îți dorești să fii pentru copilul tău.  Și singura care îl poate inspira și motiva să-și acceseze puterea personală
Relația de cuplu este cheia unui Parenting Conștient

Orice blocaj din interiorul relației de cuplu este resimțit de către copii în moduri dureroase. Copiii reacționează la tensiunile care apar între mama și tata, chiar dacă acestea nu sunt verbalizate, manifestându-se sub forme diverse, de la crize de furie inexplicabile, până la dezechilibre de sănătate majore.

Când lucrurile decurg lejer în relația de cuplu, relația părinte-copil curge armonios și… nu prea ai multe lucruri de făcut, nici măcar nu ai nevoie să citești cărți sau să te duci la cursuri de Parenting. 
Dacă însă copilul tău pare că nu-și găsește liniștea, doarme agitat, deseori plânge sau este furios sau manifestă lipsă de bucurie și curiozitate față de viață, primul lucru pe care ai nevoie să-l faci este să te uiți, cu sinceritate, la relația de cuplu.

Pentru copii, mama și tata sunt reperele absolute în funcție de care își construiesc paradigma de viață. Felul în care ne percep pe noi, părinții, influențează, pentru întreaga viață, modul în care vor trăi și vor crea relații, cât de deschiși vor fi în fața realității, cât de puternici, cât de încrezători în existență. Este responsabilitatea noastră să facem tot ce ține de noi pentru a curăța relația de cuplu de orice asperitate, pentru a crea un cadru sănătos, în care copiii noștri să se simtă iubiți, ascultați, înțeleși, respectați și încurajați să-și exploreze individualitatea.

Acest tip de însoțire este pentru tine dacă simți că ai nevoie să îți transformi relația de cuplu. Se adresează ambilor parteneri, separat sau împreună. Care sunt beneficiile?

 • Înveți să-ți asculți partenerul și să empatizezi cu el. Perspectivele sale pot fi uneori diferite, dar asta nu înseamnă că nu te (mai) iubește
 • Identifici care sunt valorile comune care vă unesc. Doar acestea te pot ajuta să traversezi orice criză în cuplu
 • Conștientizezi faptul că provocările din relație arată că atât tu, cât și partenerul tău, aveți nevoie să schimbați ceva la nivel personal pentru ca relația să devină cea pe care vi-o doriți
 • Obții o perspectivă clară asupra iubirii conștiente
 • Înveți despre limite sănătoase în cuplu care vizează: spațiul personal, libertatea de exprimare, timpul petrecut împreună
 • Te inițiezi în practica Conștienței în cuplu. Este calea care transformă relația de cuplu într- o experiență spirituală și care îți aduce o conexiune profundă cu partenerul. Iubirea conștientă are la bază Încrederea și este profund vindecătoare
 • Conștientizezi felul în care relația de cuplu influențează direct dezvoltarea copilului tău
Este baza absolută a oricărui demers conștient

Acest tip de însoțire ți se adresează, fie că ești sau nu părinte ori viitor părinte. Temele de lucru sunt acelea pe care TU simți că ai nevoie să le abordezi în profunzime, aici nu există teme pre-definite. Indiferent de etapa în care ești acum în viața ta, acest program este pentru tine dacă acum cauți călăuzire în procesul tău de transformare personală.

Prin acest program de însoțire îți ofer instrumente puternice prin care tu să reușești să:

 • îți gestionezi emoțiile distructive care te copleșesc și îți limitează exprimarea în această lume
 • vindeci relațiile conflictuale din viața ta, cu oamenii care contează cu adevărat pentru tine
 • îți împlinești visurile, învățând legile simple ale materializării acestora
 • strălucești în cariera ta, identificând ceea ce te reprezintă cel mai bine și pașii de făcut
 • obții sănătatea dorită, printr-o practică zilnică de transformare a corpului tău
 • te racordezi la Viziune, simțindu-ți conexiunea cu dimensiunea ta divină, cu spiritualitatea ta

Cere o programare

Completează formularul pentru:

A solicita o programare la o ședință de coaching sau consiliere individuală.

Durata unei sesiuni de consiliere durează aproximativ 1 oră jumătate.

* Dacă ai întrebări pe alte subiecte sau dorești să afli mai multe despre programul gratuit Every Day Parenting, te rugăm să folosești acest formular de contact.

Ce așteptări ai de la aceste ședințe, care sunt provocările tale. Iar dacă dorești, poți oferi mai multe detalii despre natura situației tale de viață
Alege Ședința individuală de Coaching sau Workshopul la care vrei să participi.