Vindecarea Copilului Interior
Program de Meditații online

Relația cu copilul tău este oglinda Relației tale cu Copilul care ai fost!

Vindecarea Copilului Interior este o călătorie lăuntrică, sub forma a patru meditații ghidate, care deschide blând spațiile interioare în care ai închis tot ceea ce te-a durut și porți cu tine de la naștere (ba chiar dinainte de naștere) și până în ziua de azi.

O deschidere conștientă, în care ești susținut și călăuzit pas cu pas, către acele părți din tine care s-au simțit rănite, ignorate, excluse. Nevăzute, neauzite, inadecvate. Lipsite de valoare, neputincioase, slabe. Abandonate. Neiubite. DA, sunt acele părți din tine de care te preocupi atât de rar, tocmai pentru că te-au durut. Și te mai dor și azi. Însă tocmai închiderea față de ele creează în viața ta frica, lipsa bucuriei, apatia, devitalizarea, permanenta senzație a lipsei de sens.

Vindecarea Copilului Interior este un demers care îți aduce mai multă Conștiențăo privire nouă și proaspătă asupra poveștii copilăriei tale și Vindecarea propriului trecut. Un drum pe care te poți chiar acum reîntoarce la Bucurie, Vitalitate, Entuziasm. Curiozitate și Pasiune. Încredere și Iubire de sine. Perspective și Posibilități de viață noi. 

La Puterea ta de a-ți descoperi propria semnificație și de a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Cea pe care nu doar că o visai, ci pe care o și simțeai reală și perfect posibil de materializat, copil fiind.

Reconectarea

Prima meditație dedicată arhetipului Copilului te conduce către Reconectarea cu Copilul Interior. Redescoperi copilul din tine – îți reamintești chipul, emoțiile, gesturile, visele lui – și recreezi o conexiune vie și puternică cu el. Este etapa călătoriei care pune bazele Vindecării. Începi să intuiești că există o rană, pe care ai îngropat-o adânc în inconștient, care te-a guvernat pe tot parcursul vieții tale.

Durata: 63 minute

Compasiunea

Este meditația care are setată drept intenție Aprofundarea conexiunii cu Copilul Interior, prin Compasiune față de tot ceea ce l-a rănit. Este pragul după care începi să percepi direct adevărul copilului care ai fost, fricile lui, felul în care a interpretat realitatea și în care și-a creat mecanismele de autoapărare, credințele despre viață și tiparele de gândire. Cele care ți-au influențat și îți influențează și azi, în mod inconștient, cam toate alegerile.  Vindecarea devine de acum posibilă.

Durata: 60 minute

Vindecarea
Perioada intrauterină și nașterea

Perioada intrauterină este definitorie pentru întreaga viață, este dovedit deja și prin instrumentele științei. Îți modelează atitudinea, personalitatea, energia vitală. La fel, și nașterea. Doar că, neamintindu-ți nimic despre aceste perioade de viață, nu poți să aduci vindecare prin metodele psihologiei clasice. Și nici de la nivelul gândirii. 
Poți însă vindeca altfel… prin această plonjare în adâncul ființei tale, prin simțire. Aceasta este miza celei de-a treia meditatii dedicate arhetipului Copilului.

Durata: 40 minute

Vindecarea
Copilăria

Este desăvârșirea procesului de vindecare. Acum te reconectezi cu trăirile copilăriei și ale adolescenței. Acum poți simți Bucuria, Curiozitatea, Creativitatea, Vitalitatea și Pofta de viață ale copilului care ai fost. Te poți deschide cu încredere în fața acestui personaj interior, care este parte din tine și care te-a însoțit întreaga ta viață.
Este finalul modului de raportare la viață bazat pe frică și neâncredere. Este începutul vieții la care visezi de când erai acest copil. Și la care copilul care ai fost a continuat să viseze și în care a continuat să creadă cât timp tu ai rătăcit drumul către propriul tău VIS.

Durata: 47 minute

285 lei în loc de 356 lei pentru întreaga serie de 4 meditații

Durata: 3 ore & 30 minute

Notă! Toate meditațiile sunt în format audio. Le poți descărca din contul tău și asculta pe dispozitivele tale preferate.
Îți recomandăm să nu parcurgi mai mult de o meditație pe zi.
Înainte de a începe, creează cadrul potrivit: o cameră liniștită în care nu vei fi întrerupt timp de o oră jumătate. 
După ce se termină înregistrarea mai rămâi câteva minute în liniște. 
Abordează meditațiile cu o minte deschisă, reflexivă.
Mulțumim că alegi să vindeci rana Copilului Interior având drept ghid aceste meditații – călătorii interioare.

Ascultă și câteva extrase din meditațiile
Vindecarea Copilului Interior

Copilul Interior - Reconectarea

Copilul Interior - Compasiunea