Renașterea
Meditația Crăciunului

Mântuirea este un gest interior. La fel ca orice decizie a ta

Mai mult decât doar o alegere, Meditația Crăciunului este o decizie. Căci doar o decizie, un gest dus până la capăt și total asumat, poate deschide o nouă direcție în viața ta. Am numit-o Renașterea pentru că poartă în ea chemarea noului, a posibilității nemanifestate vreodată și aflate la doar o singură respirație distanță. A ceea ce nu ai trăit încă, dar de dorul căreia o parte din tine moare în tine. Este începutul a ceea ce vrei să trăiești de acum înainte.

Această Renaștere este singura formă de mântuire. Nu mântuirea propovăduită și promisă celor naivi care supraviețuiesc și își mor întreaga viață, așteptând salvarea din afara lor. Ci Mântuirea, gestul interior pe care DOAR TU ai puterea să îl creezi. Dacă vrei să trăiești la maximum experiența Vieții, este timpul să recunoști că nimeni altcineva în afară de tine nu te poate salva din propria ta viață!

Crăciunul explodează an de an în artificii… de posibilități. Crăciunul este un portal, o abundență primordială ce se dezvăluie și se oferă pe ea însăși ca experiență a Adevărului despre noi înșine, despre ceea ce suntem ca esență și sevă chiar și atunci, sau mai ales atunci,  când ne simțim pierduți și înghițiți de lipsa de semnificație a propriei noastre vieți.

Crăciunul – sau Renașterea – este un prilej nemaipomenit pentru a-ți observa graba, goana, agitația, netihna, rătăcirea, secătuirea lumii tale interioare. Și a pune stop. Decide! Ia o pauză de la hăituirea lăuntrică chiar acum, în mijlocul agitației în care am pierdut autenticul spirit al Crăciunului. Reamintește-ți cum se simte să fii prezent în propria ta viață. Reconectează-te cu propria ta inimă care bate, mereu și dintotdeauna, doar Adevărul tău.

Ce daruri primești în această Meditație Ghidată?
– Înveți să d
eclanșezi mecanismul propriei transformări interioare 

–  Înveți să îți disciplinezi gândirea compulsivă și emoțiile distructive

Îți accesezi potențialul maxim de exprimare

– Deprinzi cum aduci aceste schimbări în rolul de părinte și în toate relațiile tale

– Percepi chiar tu imensa oportunitate de transformare pe care o reprezintă prezența unui copil în viața ta

– Experimentezi puterea stării de Prezență și a gestului interior care este … Mântuirea 

Preț: 27 lei

Durata: 45 minute

Notă! Meditația este în format audio.
O poți descărca din contul tău 
și asculta pe dispozitivele tale preferate.
Înainte de a începe, creează cadrul potrivit: o cameră liniștită în care nu vei fi întrerupt timp de o oră jumătate. 
După ce se termină înregistrarea mai rămâi câteva minute în liniște. 
Abordează meditația cu o minte deschisă, reflexivă.

Îți mulțumim

Ascultă un fragment din meditație

Ascultă și câteva meditații gratuite