Termeni și Condiții

Site-ul parentingconstient.ro este detinut si administrat de societatea SC SOANRO CIRCLE SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 41963938, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16318/2019, cu sediul in Strada Vasile Conta 9A-15, ap. 14, Sector 2, Bucuresti, Romania. Tel.: 0729.010.787. E-mail: everyday@parentingconstient.ro

Navigarea pe site-ul parentingconstient.ro urmata de plasarea unei comenzi online echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client. 

parentingconstient.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre parentingconstient.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul parentingconstient.ro

Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – SC SOANRO CIRCLE SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 41963938, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16318/2019, cu sediul in Strada Vasile Conta 9A-15, ap. 14, Sector 2, Bucuresti, Romania. Tel.: 0729.010.787. E-mail: everyday@parentingconstient.ro.

Drepturile de proprietate Intelectuala 

Continutul site-ului parentingconstient.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC SOANRO CIRCLE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC SOANRO CIRCLE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. parentingconstient.ro si logo-ul parentingconstient.ro sunt marci inregistrate ale SC SOANRO CIRCLE SRL.

SC SOANRO CIRCLE SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului parentingconstient.

Utilizarea pe parentingconstient.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. parentingconstient.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Limitarea accesului la Site

Utilizatorii site-ului parentingconstient.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu tema de Parenting, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. parentingconstient.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda parentingconstient.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC SOANRO CIRCLE SRL colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-ului parentingconstient.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila AICI.

Consimtamantul pentru primirea de newslettere / alerte cu continut comerciale se manifesta de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile AICI. De asemenea, detalii cu privire la prelucrarea datelor in vederea transmiterii de newslettere/alerte cu continut commercial si oferte personalizate, inclusiv conditiile de dezabonare, se afla in Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă AICI.

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul parentingconstient.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.

parentingconstient.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Produse și Servicii

Produsele și serviciile oferite de site-ul parentingconstient.ro sunt disponibile online. Aceste produse sunt meditații online și abonamente lunare și anuale care oferă acces la serviciul de Coaching și Însoțire privind creșterea și îngrijirea copilului.

Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii de catre Client. În cazul produselor/serviciilor online nu există cheltuieli de expediție.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului parentingconstient.ro sunt exprimate in Lei sau în Euro conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.

Comanda

Produsele si/sau Serviciile achizitionate pe site-ul parentingconstient.ro sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita, la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).

Parentingconstient.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Totodata, in acest caz, parentingconstient.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a intarzierii in livrarea Comenzii.

Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant parentingconstient.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.

Parentingconstient.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

  • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului parentingconstient.ro;
  • cel putin 1 (una) livrare esuate motive fiind neridicarea coletului, refuz primire, etc, pentru o noua comanda clientul poate plati in avans prin transfer bancar sau plata cu cardul in momentul plasarii comenzii.
  • alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, parentingconstient.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card bancar) sau transfer bancar.

Livrarea

Produsele sau serviciile oferite sunt livrate imediat ce plata a fost înregistrată în sistem. Livrarea se face online, prin accesarea resurselor instantaneu din contul de utilizator al Clientului deschis pe site-ul parentingconstient.ro

Frauda

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor parentingconstient.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor parentingconstient.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.

Dispozitii finale

Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante in intreg sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.

Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre parentingconstient.ro si client.