The Beauty Way

Atelier feminin de frumusețe conștientă

Poate că unul dintre cele mai sensibile, adânci și ținute sub tăcere doruri ale noastre este acela de a ne percepe propria frumusețe.

De a ne locui pe noi însene din ce în ce mai conștiente de frumusețea lăuntrică cu care suntem, dintotdeauna, și ursite și dăruite. 

De a da la o parte toate vechiturile de credințe care ne ponosesc și a face loc frumuseții noastre pentru a se izbucni dinăuntru. Înflorindu-ne – în ochi, în zâmbet, pe chipul pe care-l arătăm lumii – toate semnele, semnificațiile, înțelesurile și neînțelesurile pe care ni le-a adus lunga noastră călătorie de revenire și devenire.

De a ne trăi viața printre oameni și a ne mișca prin această lume simțindu-ne bine în noi și cu noi. Oricând, oriunde, în orice context și în fiecare relație a noastră. 

Starea aceasta de a fi bine în noi și cu noi nu ne poate veni și pătrunde dinafară. Avem nevoie să o invocăm, să ne deschidem spre ea din interior, să învățăm să o creăm cu descântecele și magia potrivite pentru noi și să o trăim, mai întâi, înăuntru.

Înspre această stare-tărâm lăuntric te voi conduce eu, Claudia Constantin și aceasta este invitația mea pentru tine la atelierul-experiență The Beauty Way pe care Magda Asaftei l-a creat și adus pe lume. De data aceasta, aici la Sibiu, Magda și cu mine ne ținem de mână, punându-ne magia laolaltă.

Eu împărtășesc cu tine din propria-mi magie și abilitate de a deschide spațiile lăuntrice de conștiință extinsă. Acelea în care stau ascunse  credințele, tiparele tale de gândire și de raportare la Frumusețe și propria ta frumusețe. Aici te călăuzesc să pășești cu încredere și din adevărul tău cel mai adevărat.  Doar în aceste spații frumusețea – în orizonturile ei nemărginite, în perspectivele ei nemaitrăite de tine, în ritualurile ei profund ancorate în curgerea plină de simplitate, firesc, binecuvântări ale naturii pe care Magda le va aduce în cercul nostru – își poate găsi în tine sol fertil pentru a da roade noi.

Iar Magda te invită așa:

♡ Dacă există o cale a Frumuseții în Natură atunci o vom găsi și în Noi ♡

Dragi femei,

Vă invit într-o călătorie de fuziune senzorială și explorare a unor elemente teoretice și practice cu ajutorul automasajului facial și ritualului, act de reverență care aduce experiența interioară către lumea exterioară.

Automasajul este un aliat excelent pentru a crea conexiune, relaxare, detensionarea blândă a țesuturilor corpului, alinarea durerii și îmbrățișarea propriei povești de viață trăită. Automasajul facial propus în cadrul atelierului este o tehnică combinată de automasaj japonez, presopunctură, lifting facial natural. La acesta se adaugă masajul de bază cu piatra naturală din cuarț roz Gua-sha.

Aducem prin acest automasaj relaxarea structurilor feței, a umerilor si a zonei cervicale. „Părăsim” o expresie facială veche și eliberăm noi surse de energie la nivel fizic, emoțional și mental. Ne îmbrățișăm povestea.

Beauty Way Rituals

Atelierul include: 

* Călătorie interioară de conectare cu dimensiunile profunde, subtile, vitale ale frumuseții, ale propriei tale frumuseți (prin mijlocirea instrumentelor terapeutice transpersonale)

* Curs practic de inițiere în automasaj facial & GuaSha Therapy, în fiziologia feței și legătura ei cu întreg corpul, cartografiere emoțională de bază

* Informații despre practica facial steam (abur facial), plante flora spontană și cultură organică 

* Sesiune sunete vindecătoare & ritual feminin de cultivare a prezenței sacre 

Materiale cadou incluse

  • 1 piatra Gua Sha cuarț roz, cutie cadou 
  • 1 săculeț facial steam cu plante culese din flora spontană și cultura proprie de Rosa damascena 
  • 1ml de ulei organic 100%

Totul în Natură ne invită constant să fim ceea ce suntem și în acest spirit vom explora perspective de estetică holistică și ritualuri organice de frumusețe și sănătate. 

Despre noi

Maria Magdalena Asaftei – terapeut Bowen, practician holistică facială Rejuvance & GuaSha, facilitator de sănătate feminină, sufletul creator al comunității Rădăcina femeii. Experiența mea este de peste 6 ani în holistica estetică, iar de 8 ani practic terapia Bowen.

Claudia Daniela Constantin – terapeut transpersonal, facilitator de spații de conștiință extinsă (inclusiv prin intermediul Respirației Holotropice), creatoare a ParCursului terapeutic transpersonal & spiritual pentru femei~ Pântecul Meu, Pântecul Lumii ~, însoțitor în procese individuale de transformare ce se declanșează pe tărâmul psihic al feminității & maternității, co-fondator al proiectului Parenting Conștient, mamă a unei fetițe născute acasă (naștere Lotus).

The Beauty Way

În Sibiu, într-o locație din centrul istoric *


Duminică 4 decembrie,

Orele 14.00 – 19.30.


Maximum 10 participante


Preț: 350 lei


* Locația exactă o primești pe email după confirmarea înscrierii la acest eveniment

Credit foto: Alexandra Jitariuc