Realitatea Visării Conștiente

Și pentru tine și pentru mine, Claudia Daniela Constantin, întâlnirea noastră aici se întâmplă aievea.

Ca parte a unui miceliu deja existent, doar că ascuns privirii neobișnuite cu magicul, rândurile pe care le citești acum sunt fire care țin laolaltă, în aceeași tainică țesătură, viața ta din timpul stării de somn și viața ta din timpul stării de trezie. Două vieți ale tale. Două stări de ”eu” unice. Amândouă misterioase, vitale, adevărate. Amândouă curgând conținute în același continuum.

Ceea ce face perceptibil acest miceliu sunt chiar visele tale din timpul stării de somn…
 la fel și surorile lor, sincronicitățile din timpul stării treze.

Dacă te locuiește cumva gândul cum că:

 • tu nu visezi sau că nu (mai) poți să visezi
 • tu nu poți să îți (mai) amintești ceea ce visezi
 • ceea ce visezi atunci când dormi este neadevărat, inutil, irelevant sau fără sens, semnificație, valoare și înțeles pentru tine și viața ta trează
 • ceea ce visezi este ”doar un vis”…

Închide ochii, lasă-ți respirația să curgă adânc, atent, generos înăuntru. Pornește-ți liniștea interioară…

Cu fermitatea blăndă înțelepciunii, trimite orice astfel de gând într-o vacanță frumoasă, undeva afară din capul tău. Dă-i voie să ți se plimbe prin tot corpul… prin inima ta ce bate neîncetat viul vieții; prin palmele tale, vrăjitorese ale cunoașterii prin atingere; prin pântecul tău, dintotdeauna oracol al adevărului necenzurat de școlire, credințe, noțiuni, concepte; prin tălpile tale și prin creștetul tău, portaluri ale purei iubiri a Mamei și a Tatălui.

Aici, în instinctualitatea corpului tău neinvadată de domesticire și în acum-ul perpetuu al prezentului tău, poți percepe în mod direct neadevărul, iluzia, consistența de colb a gândurilor defăimătoare la adresa viselor.

Chiar da!

În locul rămas de-acum disponibil în spațiul gândirii, invită ceva nou, ceva proaspăt, ceva nemaigândit. Invită gândul că visele tale, toate, aur sunt. Că ele toate – oricât de statornice sau măturate de trezirea ta din somn, de fulgerătoare sau insistente, de strălucitor sau ordinar îmbrăcate – sunt un corn al abundenței unde te așteaptă:

mesaje, călăuziri, înțelesuri, cunoaștere, dezvăluiri, revelații, întâlniri, mângâieri, oblojiri, remedii, haruri, formule magice, chei, orizonturi, deschideri de lumi interioare… pe care le cauți și care pe tine te caută.

TU deții CIFRUL viselor tale și altfel nu poate fi!

Tu le experimentezi înăuntrul tău, cu toate simțurile tale și în toate viscerele tale, doar tu le trăiești nemijlocit ca aventuri interioare.

Tu simți gustul emoțiilor pe care ele ți le aduc la suprafață, dulceața lor cea mai dulce, fierea lor cea mai amară. Tu străbați raiurile și iadurile lor. Doar tu trăiești în mod direct libertatea, cușca, extazul, abisul, misterele vieții, ale nașterii și ale morții prin care ele te poartă.

Și cum visele cunosc toate legendele sufletului tău – eternitatea precum și temporalitatea ta biografică,  conștientul precum și inconștientul tău – este firesc să-ți vorbească într-un limbaj personalizat, acordat la arhiva experiențelor sufletului tău. În cel mai bine țintite metafore, simboluri, paradoxuri în a căror finețe, subtilitate, acuratețe a nuanțelor TU și doar TU ești și expertul și cel mai dibaci traducător.

Realitatea Visării Conștiente

O explorare practică și conștientă a Viselor și a Visăriiabordate din perspectivă largă transpersonală.
Un traseu spre spațiile interioare de conștiință extinsă ca mari destinații ale cunoașterii de sine

Poți explora Realitatea Visării Conștiente individual, oricând este timpul potrivit pentru tine și din intimitatea casei tale, cumpărând una sau mai multe Teme de Visare Conștientă pe care le-am creat.

Fiecare Temă conține:

 • un nume sugestiv pentru subiectul abordat (Invocarea Visării Conștiente, Coșmarul, Visul Recurent, Animalul de putere, Nașterea, Moartea etc.);
 • un număr de mesaje zilnice pe care le primești direct în inbox (la adresa de email pe care ai indicat-o când ai cumpărat tema), care aprofundează Tema aleasă și care este diferit de la temă la temă (minimum 15 mesaje, maximum 24);
  fiecare mesaj este o intrare în perspective uriașe, nemaitrăite despre Vis și Visare, un instrument de șlefuire a abilității de a reveni din vis cu amintiri din ce în ce mai vii și consistente, o cheie de rafinare a agerimii cu care alchimizăm visele pe care le primim noapte de noapte transformându-le în mari conștientizări, semnificații, înțelesuri, revelații cu real potențial tranformator al vieții noastre;    
    
 • o Călătorie interioară ghidată de mine, in format audio la fiecare temă alta – creată special în acord cu tema de explorare pe care alegi să o cumperi.

*** Poți cumpăra fiecare Temă din Realitatea Visării Conștiente separat, ca produs individual.

Mesajele sunt scurte, le poți parcurge în maximum 5 minute. Le-am ales pentru că am simțit de multe ori cum inefabilul, profunzimea, subtilul pot fi cel mai generos găzduite în cuvinte puține, pline de adevărul expresiv izvorât din trăirea directă a vieții, din întâlnirea față în față cu realitatea ce se izbucnește dincolo de marginile percepției noastre obișnuite.

Ritmicitatea zilnică a mesajelor am ales-o pentru că îmi este familiară forța Practicii Prezenței la Întâlnire atunci când, cu adevărat, îmi doresc să cunosc și să creez o relație sinceră și profundă cu ceva, cu cineva. Ca un da reafirmat, iar și iar, ca o mantră a devoțiunii puse în slujba cunoașterii unui lucru clipă de clipă, dincolo de subțirimea suprafeței, dincolo de hainele și mecanismele de apărare pe care le poartă, de ceea ce spun alții despre el, de frica pe care o simțim când intrăm sinceri și vulnerabili pe un teritoriu necunoscut. 

Călătoria interioară ghidată,  care însoțește fiecare mare temă în miezul căreia gravităm cu percepția noastră larg deschisă, este luntrea experiențială cu care tu explorezi Realitatea Visării Conștiente. O meditație ghidată în format audio. O formă a vocii vii în care îmi torn abilitatea de a deschide spațiile de conștiintă extinsă ale visării – misterioase, nevăzute și perfect perceptibile, adevărate… de a așterne un traseu pe care să simți că poți păși cu încredere… de a te ține de mână aici, în aceste lumi interioare vaste, atât cât vrei.  

Ele toate sunt polenizate cu ceea ce eu sunt, semnate cu amprenta vibrațională a inimii mele. Cu prezență, înțelesuri, perspective, descântece, deschideri pe care mi le-au dezvăluit propriile mele experiențe trăite în vis și în alte mari spații interioare aflate dincolo de marginile percepției obișnuite, cu experiența mea de lucru cu terapiile transpersonale, de facilitator de Respirație Holotropică, de explorator al spațiilor de conștiintă trans și meta biografice:  pre & perinatale, din timpul propriei concepții și nașteri, transgeneraționale, arhetipale, mitice.

Am picurat în ele și din peisajele interioare ale unor oameni pe care îi prețuiesc, care m-au însoțit pe drumul meu ca mentori și formatori, care m-au inspirat și mă inspiră prin practica, lucrul și scrierile lor: Elena și Horia Francisc-Țurcanu, Toko-pa TurnerLaura Maria Yara, Clarissa Pinkola-Estes, Carlos Castaneda, Jackie Morris, John O`Donohue, Stanislav Grof, Nessi Gomez

Ești binevenit, ești binevenită… eu, bucuroasă și onorată!

Claudia Daniela Constantin

Realitatea Visării Conștiente

1. Invocarea Visării Conștiente

 • prima Temă, prima poartă din Realitatea Visării Conștiente
 • 17 mesaje care țes gradual pânza temei, câte unul pe zi (le vei primi începând din ziua următoare celei în care ai cumpărat tema); 17 perseide lăuntrice ce iluminează perspective noi și uriașe despre Vis și Visare, conținând moduri simple si la îndemână de a înrădăcina din ce în ce mai profund relația pe care o ai cu visele tale și de o transforma într-o fabuloasă resursă, în ghidul și maestrul tău interior; 
  17 pași semnificativi pășiți conștient în mister, în realitatea plină de resurse pe care o conții și care te conține noapte de noapte  
 • o Călătorie interioară (meditație) ghidată, în format audio, cu durata de 25 minute; sau luntrea experiențială cu care tu străbați în mod direct dimensiunea interioară pe care eu am numit-o Realitatea Visării Conștiente și în care luntrașul este vocea mea;
  o primești în a cincea zi, atasată celui de-al 5 -lea mesaj din totalul celor 17.

Preț: 80 lei

Modalități de plată

*** Alături de mine mai poți explora dimensiunea Visării Conștiente în alte două moduri.

1. Prin participarea la întâlnirile de grup pe care le organizez lunar și care sunt destinate lucrului practic focusat pe unul sau mai multe vise pe care participanții doresc să le împărtășească în cerc.
Întâlnirile au loc în prima zi de joi din fiecare lună calendaristică, în intervalul 18.30 – 20.30, live pe Zoom.

2. În sesiuni individuale, dacă vrei să explorezi din perspective intime profunde un vis de impact și semnificativ pentru tine. Pentru asta, scrie-mi te rog la claudia@parentingconstient.ro

Modalități de plată

 1. Plata prin REVOLUT:
  Din aplicația Revolut trimite banii cu titlul DONAȚIE către: @claudiac (0723192448)
 2. Transfer bancar:
  în contul RO05BTRLRONCRT0457385801 deschis la Banca Transilvania.
  Titular: Claudia Constantin.
  Ref: donație.
 3. Ești persoană juridică și vrei factură fiscală?
  Plătește în contul următor și primești factura pe mail.
  RO64BTRLRONCRT0531894901
  Titular: Soanro Circle SRL
 4. Plata online cu cardul
După ce ai făcut plata, trimite un mesaj la 0720.573.076 cu numele și adresa email la care vrei să primești mesajele.
 
* Ilustrații: Paul Bond – paulbondart.com