The Fatherhood
Counscious Fathers Together

Bun venit într-un spațiu destinat bărbaților care au devenit părinți sau care se pregătesc să aibă un copil. Un spațiu în care poți să vorbești deschis – dincolo de clișee, stereotipii lingvistice de ”tătic”, precepte morale, etice și sociale care nu te reprezintă – despre toate provocările pe care le trăiești ca tată.  Vino să vorbim despre fricile noastre, despre nepriceperi și împotmoliri, despre blocajele noastre, dar și despre multele lucruri la care ne pricepem foarte bine. Vino să dăm Turn Off la ceea ce se cade sau nu se cade și la ceea ce alții așteaptă de la noi. Dar și la propriile noastre așteptări și scenarii despre tatăl perfect.

Și hai să construim împreună o Comunitate:

Counscious Fathers Together

O comunitate în care poți fi susținut și în care, la rândul tău, poți contribui cu ceea ce ești dacă:

  • Îți dorești să devii un tată mai conștient
  • Te simți pregătit să-ți asumi rolul de bărbat în primul rând, apoi pe cel de tată
  • Vrei să simți cu adevărat profunzimea pe care o conține relația de iubire / de cuplu
  • Simți că ai nevoie să faci o schimbare importantă în viața ta
  • Vrei să vindeci relația cu tatăl tău biologic
  • Îți dorești să-ți investighezi automatismele moștenite de la părinți și societate
  • Percepi deja că tu ești sursa Parentingului
  • Ai întrebări. Sau pur și simplu vrei să afli ce și cum fac alți bărbați și tați, ce merge și ce nu în cazul lor

Intrăm nepregătiți în rolul de tată, oricâte cărți am fi citit, oricâte cursuri am fi făcut. De fapt, este un rol pentru care nimeni nu ne poate cu adevărat pregăti. Intrăm nepregătiți și asta nu este neapărat un lucru rău. Este un punct zero din care avem posibilitatea de a ne transforma întreaga viață. 

Rolul de tată este șansa unei revoluții interioare.
Și a unei transformări spirituale profunde.

Sunt Bogdan Grigoraș, coach și terapeut transpersonal. Din 2013 și până în prezent am condus sute de sesiuni individuale și colective de lucru cu sine. Cel mai mult îmi place energia care se creează în interiorul unui grup – oameni ce se eliberează de condiționări și trăiesc bucuria pură, starea de prezență, luminozitatea naturală a ființei. O astfel de experiență aduce claritate în toate aspectele vieții, inclusiv în dimensiunea de Parenting.

Totodată sunt tată a două fete. Mira a împlinit zece ani, iar Sofia se apropie de un an și jumătate. Îmi place să lucrez cu oameni aflați pe același drum ca și mine, mai ales că pot împărtăși nu doar experiența de terapeut, ci și pe cea de tată. De aici mi-a venit și idea unei astfel de comunități, din dorința de a share-ui cu tine o cunoaștere care pentru mine a fost și este foarte valoroasă. O cunoaștere care te va scuti de multe încercări.

A fi tată este o experiență în primul rând pentru tine.

Nu este despre sacrificiu, nu este despre a-ți ajuta partenera sau despre a face ceva pentru copilul tău sau altcineva. Nici despre a căuta să fii tatăl perfect. Experiența de tată este menită să te împlinească în primul rând pe tine, să aducă în viața ta o nouă dimensiune lăuntrică, este despre a te trăi tu pe tine și din perspectiva de tată. Iar această împlinire și îmbogățire la nivel personal, acest nou tu care ai devenit, transformă relația de cuplu și relația cu copilul tău.

Da, rolul de tată te provoacă pentru că te catapultează în emoții și stări de disconfort major. De ce zic însă că este transformator? Pentru că, de fapt, marea provocare este să fii prezent. Relația cu copilul tău funcționează precum o ancoră, ca o împământare care te aduce în prezent. Te aduce în aici și acum, în viața ta, în singurul loc unde poți experimenta cea mai plină, profundă, spectaculoasă și completă trăire de sine:

Valoare și Stimă de sine
Sănătate și Vitalitate
Creativitate și Bucurie
Viziune și Materializare
Apartenență
Semnificație și Sens
Și o nouă dimensiune a ceea ce numești Iubire

Acest tip de parenting este singura cale care a funcționat în cazul meu. Am descoperit pe propria mea piele că orice metodă de parenting orientată către exterior, către ceilalți, este sortită eșecului. Adică teorie nesusținută de experiență. Doar tu poți fi arhitectul transformării tale. Și doar ceea ce faci pentru tine, poți face și pentru ceilalți!

Întâlnirile noastre sunt întâlniri lunare, însă păstrăm legătura permanent prin grupul de Facebook pe care îl creăm împreună. Este esențial să ne vedem om cu om, în carne și oase, pentru a ne cunoaște și simți unul pe celălalt, pentru a exersa starea de prezență, pentru a deschide acele spații din interiorul fiecăruia care au nevoie de vindecare, pentru a răspunde nevoii noastre fundamentale de conexiune. Și pentru a explora instrumente de lucru fabuloase – precum Respirația Holotropică sau Tehnici de Eliberarea Emoțională – și pe care nu le putem folosi de la distanță.

Ne întâlnim în cursul săptămânii, de la 18.30 la 21.30,
în ultima săptămână din fiecare lună,
într-o locație situată în centrul Bucureștiului.

Ai la dispoziție 3 variante de plată:

O întâlnire

Plătești pentru o singură întâlnire, următoarea din Calendar:
30 aprilie 2020

Preț: 150 lei

5 întâlniri

Plătești 5 întâlniri în avans (utilizabile în următoarele 6 luni)

Preț: 120 lei / seară
Economisești 150 lei

10 întâlniri

Plătești 10 întâlniri în avans (utilizabile în următoarele 12 luni)

Preț: 100 lei / seară
Economisești 500 lei

Vino la tine cu haine lejere. Mai adu cu tine o pătură și o saltea de izopren.
Poți alege plata online, cu cardul, apăsând butonul de mai sus, sau poți plăti direct în contul:
IBAN RO64BTRLRONCRT0531894901
Beneficiar SOANRO CIRCLE srl